Spanish Catalan English French Galician German Italian Portuguese

Consultorio

El consultorio


Hola Eva,

lsi el producto al que se refiere es el abono líquido huerta, entonces lo ideal es aplicar cada 15 días a la dosis que marca en la etiqueta. En el caso de que quiera abonar cada semana (tambien es correcto), deberá reducir la dosis de abono a la mitad.


Bon dia Gemma,

El roser és una planta que és molt propens a agafar la malaltia d´odi. També sol agafar una malaltia coneguda com a taques negres.  Amb el producte Antioidio, previndrem i curarem la malaltia. No es preocupi per a les altres plantes del jardí. L´oïdi no sol afectar a totes les plantes. L´ideal pel roser és fer un parell de tractaments preventius a la sortida d´hivern  amb el Antioido. No cal que podi les fulles. Es important que tracti preventivament les brotacions noves (fulles joves).

Pel que fa al tema de ruixar, l´important és que el producte es reparteixi bé per tota la planta. L´antioidi és un producte sistèmic que penetrarà per la fulla i circularà per tota la savia del roser. Una bona maquinaria d´ensolfatar ajudarà a que el tractament sigui més efectiu. Malauradament no tenim que curi l´oïdi via reg. Hi ha un producte de Massó, l´Alexin, que millora la sanitat de la planta, ja que afavoreix la producció d´autodefenses naturals, però sol ser més efectiu en malalties vasculars.


Le recomiendo la pistola antihormigas massó. Está registrada para uso doméstico y funciona muy bien para las garrapatas. No pulverizar sobre el animal, ya que no es un producto veterinario.

Inicio
Prev
1
Página 1 de 3

Massogarden Garden Collection by Massó 2014

Realice una consulta

REALICE UNA CONSULTA
Nombre *
Escribe tu nombre
e-mail *
No es un mail válido
Consulta *
Escribe tu consulta
* Obligatorio

  Actualizar
Entrada no válida